Map Maker nu va mai fi disponibil din aprilie

Cu titlul „ Map Maker nu va mai fi disponibil incepand cu 31 martie”, Google a trimis următorul mesaj:

Stimate cartograf,

Asa cum s-a anuntat in noiembrie 2016, Google Map Maker nu va mai fi disponibil incepand cu 31 martie si multe dintre functiile sale vor fi integrate direct in Google Maps. Pana atunci, veti putea face in continuare modificari, insa va incurajam sa va axati pe examinarea modificarilor aflate in asteptare, pentru a va asigura ca aceste contributii sunt publicate pe Google Maps inainte de 31 martie.

Din 2008 pana in prezent, comunitatea Google Map Maker a editat si moderat milioane de caracteristici, pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Google Maps din toata lumea. Echipa Google Maps a inclus capacitati Map Maker, cum ar fi adaugarea si editarea locatiilor in produsele pentru computer si dispozitive mobile, pentru ca utilizatorii sa isi actualizeze comunitatile mai usor de acasa sau din mers. Datorita acestor modificari, mult mai multi utilizatori au putut sa actualizeze locatiile care ii intereseaza, sa vada starea modificarilor si sa modereze modificarile altor utilizatori.

Datorita acestei schimbari, ne vom putea axa pe asigurarea celei mai bune experiente de editare si moderare din Google Maps, atat pe computer, cat si pe dispozitive mobile. Vom continua sa lansam noi functii cu regularitate.

Daca mai aveti intrebari, consultati postarea noastra pe Forumul de ajutor Map Maker.

Va multumim,
Echipa Google Map Maker

Sa vedem cum vor arata instrumentele de editare transpuse in Google Map si daca instrumentul Google Business pentru optimizatorii SEO va fi mentinut.