Asiguram administrare pentru site-urile pe care le-am creat sau pe care le-am refacut

Facem administrarea a peste 60 de site-uri in acest moment si dispunem de resurse pentru a putea asigura acest serviciu si pentru site-urile viitoare.

Avem experienta in administrarea site-urilor, cu cele mai bune rezultate, folosind hostingul pe care il asiguram, in principiu in limita a 2 GB/site sau folosind alte solutii de gazduire.

Periodic verificam starea siteului, necesarul de actualizari, monitorizam traficul si vulnerabilitatile de securitate si facem corectiile necesare.

Un website are nevoie de administrare din foarte multe motive, din care enumeram doar 4 cele mai importante:

Dinamica si evolutia componentelor

Software-ul folosit in constructia site-urilor are o dinamica care necesita actualizarea periodica a acestora cu cele mai noi variante disponibile.

Cerinte SEO

Periodic motoarele de cautare modifica algoritmii in functie de care sunt afisate pe prima pagina site-urile, la cautarea dupa anuminte cuvinte.

Securitate

Este necesara administrarea site-urilor pentru a prezerva continutul acestora in back-up-uri care sa asigure reconstruirea in cazul unui atac si stergerea datelor de pe server.

Dinamica hostingului

Serverele de calitate fac permanent actualizari de soft ce pot duce la conflicte cu un site vechi care foloseste, spre exemplu, o varianta de PHP vechi.

Ce presupune administrarea unui website

Siteurile sunt programe asupra carora, o data realizate, preseaza necesitati care tin de continut, de actualizarea unor module si piese, de optimizare, de tendinte sau de siguranta.

1. Hosting

Orice site trebuie gazduit pe un server. Dar nu orice serviciu de hosting este benefic pentru site-ul tau.

Acesta trebuie sa raspunda unor cerinte ce tin de panoul de administrare, de viteza de acces la site, de securitate, ori de asigurarea de back-up pe un server extern.

2. Actualizare si SEO

Periodic site-urile necesita actualizare de continut, update pentru teme, module si piese cu versiunile actualizate si puse la dispozitie pe site-uri specializate, cat si feed-back si setari periodice privind pozitionarea site-ului pe principalele motoare de cautare.

3. Securizare

In permanenta apar riscuri de securitate despre care auziti din ce in ce mai des la programele de stiri sau de pe net.

Pe langa securitatea pe care o asigura serviciul de hosting, proprietarul site-ului este obligat la protectia datelor personale, cat si la protejarea imaginii proprii si a continutului incarcat pe site.

4. Protectia datelor personale GDPR

Conform regulamentelor datelor personale GDPR, personale care au intrat in contact cu site-ul pot cere stergerea datelor stocate pe website cum ar fi numele, prenumele, telefonul, adresa sau alte date ce tin de protectia personala.

Aceste operatiuni trebuiesc facute de indata si cu buna credinta de catre administratorul sau detinatorul siteului, altfel risca sa intre sun incidenta legii.

5. Monitorizare website

Proprietarul unui site are nevoie sa cunoasca care este traficul pe site, tipul de vizitatori si comportamentul acestora, precum si dinamica acestor date pentru a sti carui tip de persoana doreste sa se adreseze si daca aceasta dorinta este satisfacuta de ceea ce ofera site-ul.

Deasemenea, rapoartele de trafic sunt desori cerute de catre cei care ofera sponsorizare pentru reclamele postate pe site, fiind interesati de tipul de vizitatori carora ei li se adreseaza cu aceste reclame si numarul lor.

6. Postare de continut

In serviciul de abonament putem oferi posibilitatea postarii periodice de continut precum meniuri, preturi, orare, servicii noi, anunturi, articole, etc, modificarea constinutului existent sau stergerea acestuia.