SERVICIILE PE CARE LE OFERIM

Realizare website

Am construit peste 80 de website-uri realizate de-a lungul timpului, cele mai multe functionale si astazi si suntem in masura sa construim si pentru dumneavoastra unul personalizat, dinamic si optimizat

Refacere website

Vine momentul cand site-ul pe care il detineti s-a invechit, nu mai face fata cerintelor de trafic actuale, ori se incarca greu si pe motoarele de cautare a disparut de mult de pe prima pagina.

Administrare website

Avem in administrare peste 60 de site-uri in acest moment si dispunem de resursele necesare pentru a putea asigura acest serviciu si pentru site-urile pe care le realizam sau transformam.

Optimizare website

Acesta este, de regula, un serviciu pe care il oferim in pachetele de realizare sau de refacere a website-urilor, deoarece un site nou are nevoie de optimizare, insa il putem efectua si separat.

Social Media

Cea mai mare greseala pe care am vazut-o in relatia website – facebook este aceea de a trimite vizitatorii de pe site pe pagina sau contul de facebook sau instagram, crezand ca acolo va interactiona mult mai bine cu dvs decat pe site.

Design

Va putem ajuta cu servicii conexe in ceea ce priveste bannere, carti de vizita, flyere, pliante, cover pentru social media, logo sau alte elemente grafice care va sunt necesare pe langa site.