Realizam site-uri noi, responsive, personalizate si optimizate

Am construit peste 80 de website-uri realizate de-a lungul timpului, cele mai multe functionale si astazi si suntem in masura sa construim si pentru dumneavoastra unul personalizat, dinamic si optimizat

Avem experienta realizarii de website-uri de prezentare, e-commerce (vanzari online), tematice (imobiliar, medical, de stiri, transporturi, etc) sau de bloguri pentru opinii personale.

Tot ce trebuie este sa stiti este la ce va este necesar un website si cat sunteti dispusi sa investiti in acesta.

Un website presupune multe avantaje, din care enumeram doar 4 cele mai importante:

Expunere internationala

Cu ajutorul unui website veti fi cunoscuti pe toate meridianele lumii la costuri lunare mai mici decat al unui bilet de tren.

Non Stop 24/7/365

Un website este disponibil la orice ora din zi, in fiecare zi si nu se opreste decat atunci cand doriti dumneavoastra.

Interfata cu potentialii clienti

Un website inseamna castigul timpului in care ar fi trebuit dumneavoastra sa explicati ceea ce poate fiecare sa vada singur de pe acesta.

Avantaje financiare

Un website poate insemna potentiale castiguri daca produsele sunt prezentate corect, daca stocurile sunt reale si politica firmei de incredere.

Pasii necesari pentru a realiza un website

De regula sunt necesari doar 6 pasi pentru a avea un website. Iata care sunt acestia:

1. Ideea

Pentru inceput trebuie sa stiti clar ce doriti sa exprime website-ul, ce roluri trebuie sa indeplineasca si care sunt constrangerile ce tin de buget.

Din experienta noastra am vazut deseori idei usor utopice privind asteptarile pe care ar trebui sa le indeplineasca un site, ori inadaptarea la cerintele unui website nou in privinta gestionarii produselor sau a adaugarii de continut.

Suntem aici ca sa va asiguram consultanta necesara pentru a lua cea mai buna decizie.

2. Domeniul

Site-ul are nevoie de un domeniu unde poate fi gasit si accesat. Domeniile trebuie sa fie strans legate de ceea ce exprima website-ul pentru toti cei care il acceseaza.

Si in privinta alegerii celei mai bune variante de domeniu va putem asigura asistenta necesara, precum si, dupa achizitionare, in ceea ce presupune adminsitrarea acestuia pentru a face legatura necesara intre registratorul de domenii si serverul unde se afla siteul dvs. sau cel ce va fi creat.

3. Hosting

Website-urile au nevoie de un loc unde sa fie gazduite. Acesta se numeste hosting si il putem oferi noi daca nu aveti unul.

Pentru cine nu e specializat, gazduirea este acel serviciu prin care un server pune la dispozitie spatiul necesar pentru depozitarea datelor si fisierelor unui website.

De regula, asiguram hosting in limita a 2.0000 MB inclus in pachetul de administrare.

Pentru siteurile ce depasesc maximum disponibil, se poate negocia un pachet adaptat necesitatilor dvs cu unul din partenerii nostri, la pret avantajos.

4. Platforma

Website-urile au o fundatie reprezentata de anumite tipuri de platforme customizabile (CMS), marea lor majoritate fiind construite pentru diverse roluri pe care site-ul trebuie sa le indeplineasca. De aceea trebuie sa stiti ce anume va doriti.

In general, site-urile pot fi:

A: Site-uri de prezentare

Site-urile de prezentare sunt realizate pentru a face cunoscute detaliile publice ale unei firme, a unei presoane fizice sau chiar a unei persoane fizice care doreste sa fie recunoscuta public.

Pentru realizarea unui site de prezentare, clientii nostri sunt consiliati, astfel incat sa ne facem o imagine cat mai ampla despre structura site-ului, despre design, publicul tinta etc.

B. Site-uri pentru comert online

Acestea sunt site-uri complexe si presupun introducerea de continut extins, de produse, de variatii de produse, formulare de comenzi, module de comanda online, etc. Administrarea ulterioara a acestor site-uri poate fi facuta de catre noi sau presupune existenta unui personal specializat care sa actualizeze site-ul, sa confirme comenzile, sa raspunda la emailuri, etc.

Inainte de a solicita achizitia unui site de comenzi trebuie sa aveti foarte bine definite domeniul de activitate, produsele (imagini, descriere, preturi, coduri, etc), sa stiti care sunt cerintele legale, precum si echipa din spatele viitorului dvs. site (daca este cazul).

C. Site-uri tematice

Acestea raspund unor nevoi specifice firmelor care doresc sa achizitioneze unul: imobiliare, turism, restaurante, pizzerie, hand-made, etc.

Pentru acestea exista extensii care raspund fiecarei nevoi in parte si pe care le vom identifica impreuna cu dumneavoastra.

D. Bloguri

Desi populare cu ceva ani in urma, blogurile isi au publicul tinta pentru ca raspund mai bine nevoilor de informare decat retelele sociale.

Desi i se acorda o importanta mai mica, Seth Godin, in una din cartile sale „TRIBURI”, spune ca fiecare dintre noi putem sa avem in jurul nostru un grup tinta cu care sa comunicam, pe care sa-l influentam si pe  care sa-l conducem. Iar blogul raspunde cel mai bine la aceste cerinte.

5. Tema

Pentru a se diferentia de alte websiteuri si pentru a avea identitate, aveti nevoie de o tema, de regula premium, care sa ofere cateva necesitati cum ar fi responsive, optimizare, stabilitate si actualizare in timp.

Un site, trebuie sa arate bine dar si sa functioneze impecabil. Bill Gates spunea in una din cartile sale ca „nu conteaza cum arata site-ul ci cati oameni pui in fata computerului pentru a-ti accesa site-ul”. Da, dar Bill Gates spunea asta cu decenii in urma, iar lumea s-a mai schimbat de atunci.

Introducerea pe piata a tabletelor si telefoanelor mobile creaza probleme pentru cei mai multi dintre posesorii de site-uri. La fel si tipurile de browsere existente pe piata (Internet Explorer, Mozilla Firefox, Opera, Google Chrome, Safari, ..) pentru care, in functie de limbajul holosit, siturile pot fi un prieten sau nu.

Insa nu va impacientati, acesta este domeniul pe care il stapanim cel mai bine si de asta ne vom ocupa noi.

6. Continut

Desi l-am pus la sfarsit, continutul creeaza de cele mai multe ori cele mai multe probleme realizarii unui site.

Fie ca se refera la prezentarea firmei, fie ca se refera la produse, ori la subiecte pentru blog, continutul este extrem de important pentru ca, in functie de el, noi cream, impreuna cu dvs. structura site-ului: meniuri, pagini, articole, partea de sus, partea laterala, parte de jos.

Continutul trebuie sa asigure armonie, o buna navigare prin site, folosirea intuitiva a elementelor de interior, dar ai ales, sa asigure indeplinirea scopului urmarit: comenzi, comentarii, cerere de servicii, etc