Transformam website vechi si reconstruim altul nou pe acelasi domeniu sau pe altul, la alegere

Vine momentul cand site-ul pe care il detineti s-a invechit, nu mai face fata cerintelor de trafic actuale, ori se incarca greu si pe motoarele de cautare a disparut de mult de pe prima pagina.

Avem experienta necesara sa facem o analiza a ceea ce aveti, sa va aratam ce ar putea fi mentinut si ce ar trebui modificat.

Dupa aceea va facem o oferta de servicii si de pret si stabilim impreuna cea mai buna solutie privind platforma, tema, hostingul si continutul pe care sa il folosim pentru website-ul nou.

Semnele cand un website trebuie reconstruit sunt urmatoarele:

Site-ul nu este responsive

Nu se vede corect pe dispozitivele cu ecran mai mic, asa cum sunt tabletele si telefoanele smart, iar Google Search ne trimite notificari ca site-ul nu este prietenos cu acestea.

Timp mare de incarcare

Site-ul se incarca tot mai greu, iar rata de respingere monitorizata de Google Analytics este din ce in ce mai mare, iar numarul de vizitatori este in scadere de la o luna la alta.

Textul este greu de citit

Ori latimea site-ului este prea mare pe tableta sau telefon, fiind necesar scrollul stanga – dreapta, iar pe desktop este incasetat intr-un spatiu ingust, cu laterale ramase nefolosite.

Nu ne mai place

Pur si simplu nu ne mai place sau simtim ca site-ul pe care il avem nu ne mai reprezinta in ceea ce priveste structura, functiunile, designul sau pozitionarea pe motoarele de cautare.

Pasii necesari pentru a transforma un website vechi intr-unul nou

De regula sunt necesari cativa pasi pentru a transforma corect un website. Iata care sunt acestia:

1. Filtrarea continutului

Prima operatiune care se face atunci cand reconstruim un website este pastrarea continutului care este actual, stergerea continutului perimat si construirea unui sablon structural si de continut privin noul website.

2. Hostingul

Sunt situatii cand este nevoie de un nou serviciu de gazduire care sa ofere o varianta noua de Cpanel, viteza de incarcare mai buna, back-up si posibilitate de a se efectua caching din server, toate acestea insemnand o incarcare mai rapida a siteului, fapt ce va fi rasplatit de motoarele de cautare printr-o buna pozitionare a websiteului pe acestea.

3. Salvarea datelor si mutarea siteului vechi

Acum, pentru ca avenm un site curatat si actualizat si un serviciu de hosting de calitate, ceea ce urmeaza este migrarea siteului pe noul cont de gazduire.

Dupa mutare, site-ul se va pune in mod „mentenanta!, cu o pagina pe care se redirectioneaza vizitatorii, iar in spate, in zona de administrare se va continua cu reconstructia necesara.

4. Tema noua si personalizare

Tema noua se implementeaza pe siteul care a fost migrat pastrand continutul anterior, apoi se efectueaza personalizarea acesteia in ceea ce priveste logo, tipul de font folosit, culori, elemente de animatie, etc.

Noi lucram in general cu teme premium, verificate si actualizate, care afera suport de specialitate pentru implementarea lor si pentru eventualele probleme care apar. Aceste teme au licenta, precum si stabilitate si securitate marita fata de temele standard.

5. Implementare si optimizare continut

In aceasta etapa adaugam continutul nou si il armonizam cu cel existent deja pentru o parcurgere fluenta a datelor din acestea de catre vizitatorii site-ului.

Acesta continut il asezam pe structura convenita cu dvs, in elemente usor de folosit pe toate dispozitivele cu care website-ul este accesat.

6. Optimizare (SEO)

Am construit site-ul, avem aprobarea dvs pentru a fi vizibil online de catre oricine (adica il scoatem din modul mentenanta), acum ceea ce mai ramane de facut este verificarea elementelor responsive si optimizarea wensite-ului pentru motoarele de cautare.
In aceasta etapa luam fiecare element la rand si il punem intr-o logica solicitata de aceste motoare de cautare pentru ca site-ul sa fie prietenos cu acestea si pentru a gasi usor elementele pe care le dorim indexate in aceste siteuri precum Google sau Bing.
In acest moment aveti un site nou, personalizat, responsive si optimizat.