Social media este un instrument important doar daca este folosit corect

Cea mai mare greseala pe care am vazut-o in relatia website – facebook este aceea de a trimite vizitatorii de pe site pe pagina sau contul de facebook sau instagram, crezand ca acolo va interactiona mult mai bine cu dvs decat pe site.

De fapt lucurile ar trebui sa se intample exact invers, respectiv sa aduceti vizitatorii de pe social media pe site, acolo unde acestia pot afla mai multe despre serviciile sau produsele dvs si unde nu vor fi distrasi de notificari sau de mesajele altora.

Iata 4 motive importante pentru care trebuie sa aduceti vizitatorii de pe social media pe site:

Continut relevant

Daca aveti un site corect structurat si cu un continut relevant, atunci aici vor gasi mai multe informatii despre produsele, serviciile sau ideile dvs. decat pe facebook sau instagram.

Trafic

Generati trafic pe site care se contorizeaza in dreptul dumneavoastra, nu al retelelor de socializare, ceea ce poate insemna o mai buna pozitionare pe motoarele de cautare.

Focus

Pe social media tuturor ni se distrage atentia prin notificari, mesaje ori altele, pe cand pe site vizitatorii pot citi sau naviga fara ca atentia lor sa fie distrasa de altceva.

Branding

Folosind website-ul in acest mod imprimati celor care il viziteaza imaginea brandului dvs, elementele de identificare si ceea ce va diferentiaza de concurenta, ceea ce este foarte important.

Servicii legate de social media pentru dumneavoastra

Putem sa va ajutam cu urmatoarele servicii:

1. Crearea de pagini social media

Daca nu aveti posibilitatea sa le faceti singuri, putem crea pentru dumneavoastra pagini social media pe care sa le administrati ulterior din conturile pe care le detineti.

2. Integrare social media

Dupa realizarea conturilor sau a paginilor pe retelele de socializare le putem integra in site-ul dvs in situatia in care doriti sa mutati vizitatorii de pe site pe facebook, twitter sau instagram.

Deasemenea, pentru produsele, serviciile sau paginile din site-ul dvs, putem crea instrumente pentru distribuirea usoara a acestora pe retelele de socializare.

3. Branding

In cazul in care aveti deja pagini de social media si doriti sa popularizati brandul dvs. va ajutam cu grafica pentru o prezentare unitara website – social media – logo – elemente de identificare personalizate.