Cea mai buna oferta web

flyer webline
flyer webline

Schimbarea algoritmului in baza caruia pozitionarea unui site pe Google depinde de vizualizarea pe tablete si smartphone necesita, pentru cine are un site mai vechi, trecerea la o tema responsive. Pentru cine isi doreste un site nou, duetul wordpress woocommerce suna perfect pentru un site de comert online, iar pentru cine are nevoie de un site de prezentare, wordpress plus o tema responsive personalizata, pare solutia cea mai ieftina, cea mai rapida si cu cel mai mare potential in viitor.

Se creaza astfel o piata pe segmentul site-uri pentru firmele care activeaza in domeniu. Aceasta piata depinde insa de cererea care, mai devreme sau mai tarziu, va trebui sa investeasca intr-un site business.

Pregatita acestei oportunitati, Webline lanseaza oferta „In 7 zile ai un site business”, care va insemna pentru beneficiar, la final, un site usor de administrat, vizibil pe tablete si smartphone, usor de accesat, securizat si optimizat,

  • plus 6 luni hosting gratuit in limita a 500mb si
  • plata in 2-3 rate a serviciului negociat.

In plus oferim servicii postrealizare/postmodificare site constand in hosting si administrare site.

Noi credem ca este „CEA MAI BUNA OFERTA WEB”. Indiferent daca ne crezi sau nu, contacteaza-ne si vei decide daca avem dreptate.