Curatenie de Paste. Si nu numai. (P)

Vin sarbatorile pascale. Clipe de curatenie sufleteasca, de reinviere spirituala, in care dorim sa fim mai buni, mai darnici, mai deschisi cu fiecare dintre noi, dar si cu cei din jurul nostru.

Iar curatenia incepe, de cele mai multe ori, cu incaperile unde locuim, unde invatam sau unde ne desfasuram activitatile cotidiene.

De aceea fie ne rupem din timpul nostru, fie apelam la servicii de curatenie oferite de o firma de curatenie. In cazul nostru, curatenie Timisoara. De ce firma? Pentru ca in timpul asta facem altceva: cumparaturi, teambuilding – daca este o firma -, ori pur si simplu ne relaxam.

Insa nu orice firma ne poate satisface nevoile noastre de curatenie fie pentru ca dorim sa platim mai putin, fie pentru ca „noi facem lucrurile cel mai bine”, nu-i asa? Iata de ce o cautare pe Google dupa cateva criterii (curatenie generala Timisoara ori curatenie dupa constructor Timisoara, daca am facut si ceva renovare) ne poate da o lista din care sa alegem oferta cea mai buna.

La acesasta lista adaugam ca filtru cateva testimoniale sau referinte si portofoliul de clienti. Astfel vom avea o imagine cat mai apropiata de realitate. Urmeaza, evident, contactul cu reprezentantul firmei, negocierea si contractul ferm.

Personal recomand doua firme, amandoua avand acelasi administrator: CleanTim Service si Limad Lux.

Sarbatori Fericite!, acum ca ati finalizat curatenia, ati umplut masa de bunatati si ii aveti pe cei dragi in jurul vostru.