Solutiile, in mod generic, inseamna calea de rezolvare a unor probleme. Cei mai multi dintre noi avem probleme web care tin de:

  • know-how, respectiv consultanta in domeniul web. Raspunsurile la principalele probleme precum eficienta unui site, costurile de administrare, ori alte probleme de acest gen sunt solutii de care aveti nevoie;
  • tehnic, respectiv solutii eficiente de gazduire, largimea benzii de date, servere dedicate, etc.
  • promovare, respectiv construirea unei identitati de brand, crearea unei campanii de PR ori imbunatatirea timpului cat vizitatorii stau pe site;
  • administrare site, respectiv actualizarea de soft, blocarea IP-urilor de pe care se fac atacuri, adaugarea de continut la comanda, ori managementul unui site de e-commerce;
  • pozitionare SEO, respectiv calitatea celor ce ajung pe site, pozitia site-ului tau pe motoarele de cautare pentru diverse cuvinte, optimizarea de continut;
  • social media, respectiv integrarea site-ului in complexitatea de retele sociale fara de care pare ca nu existi in lumea virtuala;
  • probleme de nisa, precum publicitate pe site, arhive, extensii, securizare site-uri, corespondenta, etc.

Analiza domeniu

Identitatea unui site este data si de forma cuvintelor tastate care ne duc la acel site. Daca cei mai multi isi doresc ca domeniul sa includa numele lor sau al firmei, alegerea unor cuvinte de nisa asigura de cele mai multe ori rezultate mai bune.

Newsletter si email

Traficul adus pe site trebuie sa se transforme fie in contacte, fie in comenzi, fie prin baze de date de potentiali clienti. De aceea, folosirea de newslettere sau campanii de email neagresiv, poate oferi recompensa meritata.

Integrare social media

Social media este un fenomen care are regulile si beneficiile sale. Daca va ganditi ca este suficient sa postati cateva cuvinte de prezentare pe facebook sau cateva produse pe twitter, atunci nu aveti o afacere solida.

Optimizare site

Siteul este un pachet de informatii care trebuie sa contina ceea ce spune ca are in continut. Mai mult, el trebuie sa fie vizibil pe toate tipurile de terminale folosite de utilizatori, iar timpul de incarcare pe acestea sa fie scurt.

Securitate si ssl/https

Securitatea este vitala deoarece multitudinea de atacuri de pe internet face probabila si posibila atintirea a cel putin unia din ele asupra siteului pe care il detineti. Exista insa instrumente de securizare pe care le puteti folosi.

Monitorizare website

Analiza de trafic asigura implementarea acelor elemente care sa atraga vizitatori din zona de tinta urmarita, cu rezultate spectaculoase privind rezultatul urmarit atunci cand ati decis sa detineti un website.

Gazduire (hosting)

Solutiile de hosting oferite de noi asigura trafic NELIMITAT, modalitati de administrare si back-up GRATUIT, la PRET PROMOTIONAL, evident cu respectarea unor reguli de baza care sa asigure securitate si viteza.

Administrare website

Asiguram administrare website la pachet cu hosting la preturi sub cele care ar insemna angajarea personalului propriu pentru aceasta activitate. Evident, pe baza de contract si cu rezultate asumate.

Promovare online

Promovarea reprezinta un pachet de actiuni constand in cresterea vizibilitatii unei persoane, a unui produs, a unei afaceri sau doar a unui singur site. Avem posibilitati de promovare online din care puteti alege.

Tu ce probleme web ai?

Completati formularul alaturat si trimiteti-l catre Hubitall. In scurt timp veti fi contactat pentru a gasi cel putin o solutie.