Servicii design si print

laysDe ceva timp, răspunzând unor solicitări complementare venite din partea partenerilor şi clienţilor noştri, am realizat şi servicii de design care constau în producerea de layout pentru tipărituri de genul flayere, afişe, roll-up, felicitări, mape de prezentare, etc.

Aceste producţii au fost realizate după specificaţiile celor care le-au comandat, însă am sugerat un concept de promovare integrat prin care am folosit aceleaşi culori, fonturi, elemente sau/şi text pe care să le găsim şi pe site.

Iată că la iMONDO web service orientarea către nevoile celor care ne solicită nu este doar o expresie goală de conţinut ci un fapt dovedit. Beneficiile pentru clienţii noştri fiind aşadar mai mari atât ca imagine, ca promovare, cât şi în ceea ce priveşte încrederea şi consolidarea de brand.

Preţurile pentru aceste servicii se negociază şi pleacă de la 50 lei/layout cu toate taxele incluse, acest preţ diferind în funcţie de dimensiune, de cerinţe de deplasare pentru fotografiere a produselor dvs. şi de alte servicii pe care le solicitaţi iWS. Prioritate şi discounturi se oferă pentru contractele ale căror obiect ăl constituie PACHETELE DE SERVICII.

Vă aşteptăm cu drag!