DESIGN PENTRU PRINT

Layout la comanda pentru productii print: carti de vizita, roll-up, banner, flyere, ...


De ceva timp, raspunzand unor solicitari conexe serviciilor noatre de baza, am introdus in pachetul nostru de servicii si elemente de design. Fie ca este despre producerea de layout pentru tiparituri de genul flayere, afise, roll-up, felicitari, mape de prezentare, etc., ori despre logo-uri si elemente de webdesign sau chiar print, aceste servicii sunt efectuate la cele mai inalte exigente atat de catre noi cat si de parteneriatele pe care le avem cu firme de profil.

Productiile si serviciile oferite pana astazi au fost realizate dupa specificatiile celor care le-au comandat, sugerand un concept de promovare integrat web si print.

Iata ca la Hubitall orientarea catre solutiile la nevoile celor care ne solicita nu este doar o expresie goala de continut ci un fapt dovedit. Beneficiile pentru dvs. sunt astfel mai mari atat ca imagine, ca promovare, cat si in ceea ce priveste increderea in firma dvs. si consolidarea de brand.

Preturile pentru aceste servicii se negociaza, diferind in functie de dimensiune, de cerinte de deplasare pentru fotografiere a produselor dvs. si de numarul de servicii pe care le solicitati.

IDENTITATE DE BRAND

Pentru ca un brand nu se construieste oricum


Dincolo de un business profitabil, dincolo de imaginea unei persoane, dincolo de un produs de succes, sta un brand.

Brandingul are insa regulile sale iar cea mai importanta este aceea de a fi usor de identificat, fara a produce confuzie in mintea potentialilor clienti. De aceea, pe langa webdesign si layout-uri cu aspect atragator, ceea ce trebuie avut in vedere este si pozitia pe care doriti sa o ocupati pe o piata media tot mai agresiva, dar prea putin eficienta fata de banii pe care ii atrage.

Noi va ajutam atat in construirea unei identitati proprii, cat si in parcurgerea unor etape care sa duca la realizarea unui brand de succes.

Hai sa vorbim despre proiectul tau web!

Completati formularul alaturat si trimiteti-l catre Hubitall. In scurt timp veti fi contactat pentru a incepe.