Ce inseamna administrarea unui site?

Siteurile sunt programe asupra carora, o data realizate, preseaza cateva probleme care tin de continut, actualizarea unor module si piese, optimizare, tendinte, siguranta. O data realizate, site-urile trebuiesc actualizate atat in ceea ce priveste continutul, dar si i partile sale de program astfel incat sa asigure siguranta, sincronizare foarte buna cu celelalte componente din site, cat si raspuns la cerintele motoarelor de cautare.


Ce presupune administrarea unui site?

Hosting

Orice site trebuie gazduit pe un server. Dar nu orice serviciu de hosting este benefic pentru site-ul tau. Acesta trebuie sa raspunda unor probleme ce tin de panoul de administrare, de viteza, de securitate, dar si de asigurarea de back-up extern.

Actualizare si SEO

Periodic site-urile necesita actualizare de continut, update pentru teme, module si piese cu versiunile actualizate si puse la dispozitie pe site-uri specializate, cat si feed-back si setari periodice privind pozitionarea site-ului pe principalele motoare de cautare.

Securizare

In permanenta apar riscuri de securitate despre care auziti din ce in ce mai des la programele de stiri. Pe langa securitatea pe care o asigura serviciul de hosting, proprietarul site-ului este obligat la protectia datelor personale, cat si la protejarea imaginii proprii si a continutului incarcat pe site.


Hai sa vorbim despre administrarea site-ului tau!

Completati formularul alaturat si trimiteti-l catre Hubitall. In scurt timp veti fi contactat pentru a discuta despre nevoile dvs de administrare website.