1. HOSTING

Hosting inseamna o statie fizica pe care se gazduiesc datele care formeaza site-ul dvs.


Cine are deja un website stie ce probleme apar din cauza hostingului: back-up-uri inutile, probleme de trafic limitat, limitari de spatiu, ori viteze mici.

De regula, asiguram hosting gratuit pentru primele 3 luni, in limita a 500 MB. Pentru siteurile ce depasesc maximum disponibil, se poate negocia un pachet adaptat necesitatilor dvs cu unul din partenerii nostri, la pret avantajos.

2. CURATARE SITE

Dupa o analiza a site-ului putem scapa de back-up-uri vechi, de plugin-uri nefolositoare, ori de elemente de continut retrase de pe site


Fie din cauza limitarilor impuse de serviciu de hosting, fie din cauza administrarii defectuoase a site-ului, ori pur si simplu pentru ca va doriti continut nou, site-urile trebuiesc curatate inainte de a fi mutate pe noul server.

Acest lucru este important pentru ca asigura un volum mai mic necesar de gazduit, asigura innoirea de continut in locurile in care s-a renuntat la imagini, text sau video vechi si ajuta, ulterior, la optimizarea site-ului.

3. MUTARE SITE

Inainte de a modifica site-ul vechi il vom muta pe un server performant


Mutarea site-ului presupune copierea structurii de fisiere si a bazei de date pe un nou server. Dupa copiere, se modifica obligatoriu DNS-urile si se pun in legatura userul si baza de date in MySQL.

Acum avem un site curatat, pe un server nou, mai performant, gata de a fi actualizat.

4. IMPLEMENTARE TEMA NOUA

Temele pe care le implementam presupun licente, unicitate, extensii specifice si identitate vizuala


Un site, trebuie sa arate bine dar si sa functioneze impecabil. Bill Gates spunea in una din cartile sale ca „nu conteaza cum arata site-ul ci cati oameni pui in fata computerului pentru a-ti accesa site-ul”.

Introducerea pe piata a tabletelor si telefoanelor mobile creaza probleme pentru cei mai multi dintre posesorii de site-uri. La fel si tipurile de browsere existente pe piata (Internet Explorer, Mozilla Firefox, Opera, Google Chrome, Safari, ..) pentru care, in functie de limbajul holosit, siturile pot fi un prieten sau nu.

De aceea conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca o tema trebuie sa fie: responsive, usurinta implementarii, usurinta administrarii, actualizare in timp, securitate, structura SEO corecta.

Insa nu va impacientati, acesta este domeniul pe care il stapanim cel mai bine si de asta ne vom ocupa noi.

5. OPTIMIZARE CONTINUT

Ceea ce imbraca un site (text, imagini, video, linkuri) se numeste continut si creeaza structura nou a acestuia


Continutul nou creeaza forma site-ului pe care il actualizam. Improspatand imaginile, actualizand textul si adaugand structuri noi, vom avea un site pe care multi dintre cei care l-au vazut in trecut vor observa cu siguranta diferenta.

Fie ca se refera la prezentarea firmei, fie ca se refera la produse, ori la subiecte pentru blog, continutul este extrem de important pentru ca, in functie de el, noi recream, impreuna cu dvs. structura site-ului: meniuri, pagini, articole, partea de sus, partea laterala, parte de jos.

Continutul trebuie sa asigure armonie, o buna navigare prin site, folosirea intuitiva a elementelor de interior, dar ai ales, sa asigure indeplinirea scopului urmarit: comenzi, comentarii, cerere de servicii, etc

Hai sa vorbim despre proiectul tau web!

Completati formularul alaturat si trimiteti-l catre Hubitall. In scurt timp veti fi contactat pentru a incepe.